Eiti į turinį
Sėkmingas ėjimas link energijos kupino ir sveiko rytojaus

Sėkmingas ėjimas link energijos kupino ir sveiko rytojaus

Ar dažnai rytais nubudę, pagalvojate, kad dar diena neprasidėjo, o jau jaučiatės pavargę? Atrodo, kad nuovargis jus palauš dar pirmoje dienos pusėje, vis sudėtingiau sekasi be streso įveikti kasdienes įtampas darbe? Atrodo, kad informaciją pamirštate jau po minutės? O vos tik atšalus orams, jaučiate peršalimo simptomus? 

Gali būti, kad jūsų imuninė sistema nusilpusi bei esate pervargę. Pervargimas kamuoja vis daugiau žmonių, tačiau tai įmanoma pakeisti, jei organizmą tausosite ir jį aprūpinsite reikalingais vitaminais bei mineralais.  

Maisto papildas COVIRIN – imunitetui ir ląstelių apsaugai, skirtas visiems, kurie nori maksimaliai padidinti savo imunitetą virusams bei sumažinti nuovargio jausmą. Tai ypač svarbu žmonėms, kurie kiekvieną dieną yra apsupti kolegų, klientų, pacientų, todėl tenka bendrauti artimame kontakte. Taip pat nusilpęs imunitetas būdingas žmonėms, kuriuos kamuoja padidėjęs kraujospūdis, diabetas ar kitos ligos. Natūralu, kad silpnesnis imunitetas būdingas ir vyresnio amžiaus žmonėms. Žmogaus atsparumui virusams, neigiamą poveikį turi ir šiuolaikinis gyvenimo būdas, pilnas įtampų, streso, jausmo, kad nespėsite visko atlikti, nes suplanuota dienotvarkė netelpa į dienos valandas. 

Maisto papildai COVIRIN, kurių vienoje kapsulėje yra svarbiausių vitaminų ir mineralų derinys. Vitaminai A, B6, C ir D, cinkas, selenas – padeda palaikyti normalią imuninę sistemos veiklą. Vitaminai A, B2 ir B3 padeda palaikyti normalią gleivinių būklę. Vitaminai B2, C ir E, cinkas, selenas padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Vitaminai B2, B3, B6, B9, B12 ir C padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. COVIRIN patartina vartoti 1-2 kapsules du kartus per dieną valgio metu arba po jo, užgeriant pakankamu kiekiu skysčio. 

Vartodami maisto papildus bei norėdami pasiekti geriausius geros savijautos rezultatus, yra svarbu palaikyti subalansuotą darbo ir poilsio režimą: stengtis kasdien eiti miegoti tuo pačiu laiku, skirti pakankamai valandų poilsiui. Taip pat būtina peržiūrėti ir pakoreguoti mitybą: vartoti kuo daugiau skysčių, vaisių, daržovių, žuvies, pilno grūdo, neperdirbtų produktų, o greta nepamiršti reguliariai vartoti ir mineralus bei vitaminus. 

Senesnis įrašas
Naujesnis įrašas

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pirkti